Skip Navigation Links
Tenir cura de la salut i reforçar el sistema immune



Més enllà d'un preu altament reducït que les fa molt asequibles, la presència de tot un equipo, docents, asistents i practicants en formació, crea un camp que, per pura sintonia, facil·lita l'accés a un món de informació sensorial subtil  que habitualment acostuma romandre sota el llindar de la consciència. Totes aquestes personas han dedicat anys d'estudi, pràctica i treball a desenvolupar una bona relació entre el cos, la psique i l'entorn. Encarnen els principis d'un cos integrat en relació amb la força gravitatòria de la Terra. Les persones que venen a rebre el treball acostumen a sintonitzar-se amb allò, normalment sense adonar-s'en fins i tot abans de dir ni fer res.

Per tant,  encara que un/a practicante en formació tingui menys experiència i recursos que una persona que porta anys aplicant el DFA Reconeixement de Patrons Somàtics en el treball amb els seus clients, les sesions supervisades impartides per practicants de DFA en formació0 poden oferir una gran ajuda. Poden iniciar transformacions importants i ensenyar les eines necessàries per a implantar-les i sostenir-les al llarg dels anys.

 
Dates:

Del 9 al 30 de maig 2021
Del 5 al 26 de setembre de 2021

Els divendres, dissabtes i diumenges a les 10.30h o a les 12h


Observem totes les prescipcions d'higiene amb una cabuda limitada,amb llençols, tovalloles i fundes pròpies per cada client, sabó, gel i desinfectant de superfícies i ambients, mascaretes pels practicants i professors al contacte pròxim.

 Al maig, una sèrie de set sessions surt a 140€, una sessió solta a 25€.


Al  setimbre la sèrie de set sessions surta 175€ i una sessió solta a 30€.

Es manté el preu inicial de les sessiones fins al final de la formació. És a dir, les persones que prenen sessions al maig tindran el mateix preu al setembre. I les que varen començar a prendre sessions al 2020, igualment seguiran amb el mateix preu amb el que varen iniciar el seu procés amb les practicants de DFA en formació. Un cop certificades, fixaran el seu propi honorari.

Tenir cura de la salut i reforçar el sistema immune